En politimann eskorterer en håndjern i en hettegenser gjennom et industriområde utstyrt med effektive brannsikkerhetstiltak.
Onsite Security avverger tyveri på byggeplass
I en nylig hendelse på en lokal byggeplass i Trondheim, har Onsite Security igjen bevist sin effektivitet da deres vaktsentral spilte en nøkkelrolle i å fange en tyv i aksjon.
Del på Facebook
Del på e-post
LinkedIn

Vår filosofi

Vår filosofi er å alltid være et skritt foran truslene og kunne stoppe uønskede hendelser før skade oppstår

Forhindret tyveri

Lørdag 04.mai kl 04:40 oppdaget en operatør ved Onsite Securitys vaktsentral mistenkelig aktivitet gjennom deres døgnbemannede overvåkningssystem. Tyven responderte ikke på tilsnakk fra vaktsentralens høyttaleranlegg, noe som resulterte i at politiet ble tilkalt. Etter søk i bygget av politipatrulje med hund ble tyven pågrepet og de stjålne verdiene returnert.

 

"Nok en gang viser det seg at døgnbemannet overvåkning er med på å hindre og minimere lovbrudd i en tidlig fase", sier Ørjan, sikkerhetsekspert hos Onsite Security.

To sikkerhetspersonell på stedet og en hund i et industriområde; en person i en svart hettegenser med fargerikt trykk på ryggen, den andre i jakke, begge går, tilsynelatende i en samtale.

Denne hendelsen understreker viktigheten av å ha et effektivt sikkerhetssystem.
Ved hjelp av våre intelligente overvåkingsløsninger forebygger vi uønskede hendelser som blant annet tyveri, forsøpling og hærverk.

Er du nysgjerrig på noen av våre løsninger?

 
En mann med rødt slips.

Vår filosofi er å alltid være ett skritt foran truslene og å kunne stoppe uønskede hendelser før skade oppstår.

FLERE NYHETER