Vår historie

Vår filosofi er å "alltid være ett skritt foran truslene og å kunne stoppe uønskede hendelser før skade oppstår". Onsite Securitys historie begynte høsten 2012 da fire gründere etablerte selskapet som fra begynnelsen het Norsk Bedriftssikring AS. Etter å ha jobbet i sikkerhetsbransjen og selv sett i hvor liten grad bransjen har benyttet moderne tilgjengelig teknologi for å tilby markedet bedre og sikrere løsninger, bestemte vi oss for å ta det ett skritt videre og utnytte ny tilgjengelig teknologi tilknyttet vår egen vaktsentral for å kunne fjern operere kundelokasjoner og tilby bærekraftige løsninger.

 

Dette hadde flere positive effekter som i større grad viste seg å gi mer effektive løsninger enn de tradisjonelle alarmsystemene som kombineres med vektertjenester. "Alltid tilstede", for å stoppe uønskede hendelser, samt ingen bilkjøringer for å se etter avvik, noe vi kaller "Grønt vakthold". Helt fra starten har selskapet levert effektive sikkerhetsløsninger til flere bransjer og virksomheter i hele Norge. Norsk Bedriftssikring AS skiftet i 2015 navn til Onsite Security AS og fortsatte å utvikle intelligente løsninger innen områdeovervåking, adgang og brann. Etter at selskapet hadde en veldig god utvikling i 2019, fikk vi inn to aktive investorer i selskapet på nyåret 2020. 

Sammen med gründerne vil de bidra til ytterligere vekst i selskapet i årene som kommer. Investorene er First Seed, et såkornfond etablert av tidligere Hedmark fylkeskommune og Sparebank 1 Øst Stiftelsen, som forvaltes av Skagerak Maturo AS. Den andre investoren er tidligere grunnlegger og eier av PELIAS skadedyrsbekjempelse, Tor Harald Svendsen. Disse er nå representert i styret. Samtidig ble Onsite Security AS fisjonert våren 2020. Onsite Security AS er nå avviklet og Onsite Holding AS etablert med tre datterskalskaper; Onsite Security Solutions AS, Onsite Security Vaktdrift AS og Onsite Firefighter AS, som nå har overtatt alle funksjoner fra det gamle selskapet. Vi er nå i en rask vekstfase der det stadig utvikles og selges nye, smarte og effektive sikkerhetsløsninger som markedet krever.

Vi er stadig på utkikk etter entusiastiske og gode medarbeider for å betjene et stadig større marked og kundebase.

3_web-640x360.jpg
Ståle Solberg
Salg og vaktdrift
90162207
Kjetil Kvinge
Teknisk og utvikling
1_web-640x360.jpg
45830081
2_web-640x360.jpg
Jomar Thoresen
Salg og utvikling
97542950
Onsite Security Bakgrunnsbilde (1).jpg

For å møte det nye trusselbildet, har Onsite Security basert sine løsninger på en gammel
filosofi kombinert med toppmoderne teknologi. Tidlig varsling er ikke noe nytt, men det er likevel avgjørende når en trussel oppstår.

 

Onsite Securitys sikkerhetsløsninger har utnyttet potensialet innen toppmoderne teknologi som gir muligheten til å gi informasjon på et tidlig tidspunkt. Vi avdekker farer som er i ferd med å skje og igangsetter effektive tiltak for å hindre gjennomføring av kriminelle hendelser. Tiltakene som benyttes er avhengig av hva den aktuelle situasjonen krever.  Smart bruk av moderne sensorteknologi, kombinert med erfaring og kunnskap, gjør at vi med sikkerhet kan vite når en trussel oppstår og på en kostnadseffektiv måte sørger vi for at hendelsen ikke skjer.

"Våre løsninger er under stadig utvikling slik at vi alltid ligger ett skritt foran både trusler og konkurrenter i kampen mot kriminalitet"

Kontakt

02463

Birkebeinervegen 21, 2316 Hamar

Ranheimsvegen 7A 7044 Trondheim