To personer står ved et inngjerdet gjerde, den ene i svart dress og den andre i rød jakke og svarte bukser, og legemliggjør sikkerhet på stedet mens de oppmerksomt kartlegger betongområdet med en utbrent bil i forgrunnen.
Rask reaksjon hindrer tyveri – bevæpnet mann pågrepet hos bilopphugger i Arendal
I de tidlige morgentimene den 28. mai 2024 oppdaget vaktsentralen hos Onsite Security en inntrenger hos en bilopphugger i Arendal.
Del på Facebook
Del på e-post
LinkedIn

Forhindret tyveri

Klokken 04:04 ble en mistenkelig person observert inne på bilopphuggeriet. Vaktsentralen forsøkte umiddelbart å kommunisere med mannen over høytaler, men uten respons. Politiet ble kontaktet, og situasjonen ble nøye overvåket mens de ventet på at en patrulje skulle ankomme. Ved politiets ankomst ble mannen pågrepet mens han forsøkte å stjele et dekk. Han var bevæpnet med en kniv og et skrujern, men overga seg uten motstand og ble arrestert klokken 04:24.

"For oss er dette en helt vanlig situasjon. Våre overvåkende områder oppdager inntrengere i en tidlig fase som gjør at det er umulig for inntrengeren å lykkes med ugjerningen, sier Ståle Solberg, driftssjef hos Onsite Security.

En person iført rød jakke blir satt i håndjern av en betjent på en betongflate etter en rask reaksjon hindrer tyveri - bevæpnet mann pågrepet hos bilopphugger i Arendal.

Dette hendelsesforløpet viser effektiviteten av våre sikkerhetstiltak og den raske responsen fra vår vaktsentral og politiet.

Er du nysgjerrig på noen av våre løsninger?

 
En mann med rødt slips.

Vår filosofi er å alltid være ett skritt foran truslene og å kunne stoppe uønskede hendelser før skade oppstår.

FLERE NYHETER