Onsite Security

Slukkekanon

På områder hvor man trenger en ekstremt effektiv slukkekapasitet vil slukkekanon med fjernstyring løse oppgaven.

Onsite Security Slukkekanon

Sammen med fjernovervåking av branntilløp med termiske kameraer, utgjør slukkekanonen et avansert brannslokkingsanlegg med stor effekt over større områder. Slukkekanonen er tilkoblet egent vannkilde. Slukkenanleggene har en egen skumtank som inneholder konsentrat og skum-innblander for å produsere effektivt brannskum.

Slukkekanonens bevegelser kan fjernstyres fra vårt døgnbemannede kontrollsenter, fra personer på stedet eller gå i automatisk modus.  

En kvinne sitter ved en dataskjerm og analyserer data fra et termisk bilde i en Brann-beredskapskontainer.

Vaktsentral og aktiv slukking

Brannsensorer og optiske kamera er tilknyttet vårt døgnbemannede kontrollsenter, hvor operatørene mottar alarmer dersom varmeutvikling eller brann oppstår hos kunden. Fra kontrollsenteret kan vi iverksette nødvendige tiltak via fjernstyringer. Vi kan kommunisere med de som befinner seg på lokasjonene, eller fjernstyre Onsite Security Slukkekanon

Fjernstyre brannslukking

Bruksområder for Slukkekanon

Gjenvinningsanlegg

Gjenvinningsbransjen er ofte utsatt for varmeutvikling og branntilløp som stammer fra alt fra lithiumsbatterier til andre kilder. Her er det viktig å være tidlig ute med tiltak før brannen rekker å utvikle seg. Onsite Security slukkekanon er skreddersydd, og utviklet, i samarbeid med flere aktører innen gjenvinngingsbransjen både IKS og private aktører innen avfallsbransjen.

Prosessindustri

Prosessindustri er ofte utsatt for varmeutvikling og branntilløp som stammer fra ulike kilder. Her er det viktig å være tidlig ute med tiltak før brannen rekker å utvikle seg. Onsite Security slukkekanon er skreddersydd som forebyggende branntiltak innen prosessindustri.

Våre brannbekjempelsessystem

Onsite Security Slukkehenger

Onsite Security Slukkecontainer

Onsite Security Slukkekanon

Onsite Security Branndeteksjon

Onsite Security Brannslukkingsapparat

Nyheter 

Våre produkter i bruk

Våre løsninger er miljøvennlige da det gjør patruljerende vakthold unødvendig. 

Kontakt Onsite Security

En mann med rødt slips.

Ståle Solberg

Salg og vaktdrift