Onsite Security

Slukke-container

En slukke-container er et autonomt slukkesystem for ekstremt tidlig innsats hvor branntilløp slukkes på få sekunder

Onsite Security Slukke-container

Et autonomt slukkesystem.  Anlegget leveres med faste åpne dyser som dekker definerte risikoområder med rørgrener til hvert utsatte område.
Anlegget leveres med branntermiske kamera og er tilkoblet vårt døgnbemannede kontrollsenter. Ved tilløp til brann vil kontrollsenteret fjernutløse slukkeprosessen. Anlegget kan også utløses manuelt på stedet.

Et rom med røde og blå sylindre og slanger, utstyrt med en Brann-beredskapshenger 480.

Skreddersydd slukkesystem

Kontaineren kan bygges med inntil 4 stk 450 l tanker med slukkeskum. Brannslukkersystemet kan utstyres med 45 meter slange. Vårt giftfrie slukkeskum utgjør ingen fare for miljøet og brytes ned etter 28 dager.

Den har en ekstremt kraftig slukke- og kjøleeffekt, og er i stand til å redusere temperaturen i en brann fra 2000 °C til 135 °C på under 45 sekunder.

Fjernstyre brannslukking

Bruksområder for Slukke-container

Gjenvinningsanlegg

Gjenvinningsbransjen er ofte utsatt for varmeutvikling og branntilløp som stammer fra alt fra lithiumsbatterier til andre kilder. Her er det viktig å være tidlig ute med tiltak før brannen rekker å utvikle seg. Onsite Security slukke-container er skreddersydd, og utviklet, i samarbeid med flere aktører innen gjenvinngingsbransjen både IKS og private aktører innen avfallsbransjen.

Prosessindustri

Prosessindustri er ofte utsatt for varmeutvikling og branntilløp som stammer fra ulike kilder. Her er det viktig å være tidlig ute med tiltak før brannen rekker å utvikle seg. Onsite Security slukke-container er skreddersydd som forebyggende branntiltak innen prosessindustri.

Brannbekjempelsessystem

Onsite Security Slukkehenger

Onsite Security Slukkecontainer

Onsite Security Slukkekanon

Onsite Security Branndeteksjon

Onsite Security Brannslukkingsapparat

Nyheter 

Våre produkter i bruk

Våre løsninger er miljøvennlige da det gjør patruljerende vakthold unødvendig. 

Kontakt Onsite Security

En mann med rødt slips.

Ståle Solberg

Salg og vaktdrift