En person med hjelm og mørke klær går gjennom en åpen metallport, med en havarert bil og annet rusk synlig til venstre for porten, likt åstedet hvor en rask reaksjon hindrer tyveri - bevæpnet mann pågrepet hos bilopphugger i Arendal.
Hindrer tyveri på bilopphuggeri – andre gang denne uken
Natt til mandag var det igjen innbrudd på bilopphuggeriet i Arendal. Vaktsentralen til Onsite Security observerte tyven tidlig, og avverget igjen et tyveri
Del på Facebook
Del på e-post
LinkedIn

Observasjon

Klokken 04:24, natt til mandag 3.juni, observerte døgnvakten til Onsite Security en mann inne på området. Mannen var på vei ut porten med et hjul som han tilsynelatende hadde funnet rett innenfor området. Vakten bestemte seg for å holde øye med mannen mens han vandret rundt på området for å se om han ville forlate stedet.

Mistenkelig oppførsel

Klokken 04:28 ble mannen observert gående ned skråningen på vestsiden av nybygget hvor han kikket over muren. Han tok seg deretter inn gjennom en åpning mellom muren og nybygget på nord-vestlige del av bygget klokken 04:32. Dette virket svært mistenkelig, og vakten bestemte seg for å kontakte politiet.

Kontakt med politiet

Kl 04:34 ble politiet varslet. Døgnvakten ga en detaljert beskrivelse av gjerningsmannen og avtalte med politiet å ringe tilbake om noe endret seg mens en patrulje var på vei.
Patruljen ankom plassen klokken 04:49. 
Klokken 05:19 ringte politiet tilbake og bekreftet at de hadde pågrepet personen og beslaglagt tyvegodset. Dermed var situasjonen løst.

En person iført svart skjorte og blå linning trekker en rød sykkelramme fra en haug med skrapmetall mens han lener seg mot en betongbarriere, som minner om nylige nyheter hvor en rask reaksjon hindrer tyveri – bevæpnet mann pågrepet hos bilopphugger i Arendal.

Dette hendelsesforløpet viser igjen effektiviteten av våre sikkerhetstiltak og den raske responsen fra vår vaktsentral og politiet.

Er du nysgjerrig på noen av våre løsninger?

 
En mann med rødt slips.

Vår filosofi er å alltid være ett skritt foran truslene og å kunne stoppe uønskede hendelser før skade oppstår.

FLERE NYHETER