20/04.18

NRK Dagsrevyen – Overvåkning med «Bemannet»returpunkt i Stavanger

Torsdag 19.april hadde NRK Dagsrevyen et innslag om problemer med forsøpling på returpunkt i Stavanger. For å få ned ulovelig forsøpling på returpunkter har Stavanger Kommune inngått samarbeid med oss, hvor vi fanger opp og hindrer ulovelig forsøpling. Se innslaget under:

Smart og praktisk overvåkingsenhet: Onsite Security har utviklet en overvåkingsenhet, en smart skapboks, som holder vakt over dine verdier hvert eneste sekund når du har behov for det. Boksen er utviklet i samarbeid med blant annet energiselskapet Lyse og er godkjent for montering i både stolpe og på vegg. Alt man behøver å gjøre er å henge den opp på egnet sted og sette i kontakten. Unik teknologi i boksen gjør at den vet hva som er forsøpling/hensetting eller forstår når du får ubudne gjester. Med umiddelbar varsling kan vi også gjøre tiltak med en gang.

Punktovervåkning: Enten du vil passe på dine maskiner, din verktøycontainere, portrom eller annet så passer vår enhet til oppgaven. Boksen er utviklet i samarbeid med bla. energi selskapet Lyse og er godkjent for plassering både i stolpe og på vegg. Alt man behøver å gjøre er å henge opp smartboksen på egnet sted og sette i kontakten – Våre vektere får varslingen, ser hva som foregår på stedet og gir umiddelbart klar tale via høyttaler i boksen eller de varsler umiddelbart politi eller andre relevante resurser.

Fjernbemannet returpunkt: Med denne unike overvåkingsenheten fjernbemanner vi med stort hell stadig flere returpunkt rundt om i landet. Vår oppgave er holde returpunktet rent og fritt for forsøpling, hensetting og skade. Dette har vist seg å være en meget effektiv måte og drifte returpunkt på. Målinger viser at problemet med forsøpling reduseres med utrolige 94% . Våre vektere får varsling ved henseting/forsøpling fra smartboksen, ser hva som skjer og henvender seg til publikum via høyttaler i boksen med henstilling om å rydde opp etter seg.