hero_clean.jpg

KUNDEHISTORIER

Vi i Onsite er stolte over å besitte en kundemasse som strekker seg over hele landet. Under kan du lese om hvordan våre tjenester har bidratt til en tryggere arbeidsplass for flere norske bedrifter, samt deres opplevelser og erfaringer med oss. 

SVERRESBORG TRØNDERLAG FOLKEMUSEUM

Branndeteksjon og områdesikring

sverresborg.jpg

RETURA-TRV

Unik Brannsikring av gjenvinningsanlegg

Brann i gjenvinningsanlegg… et spørsmål om når, ikke om det brenner!

Retura – TRV har sikret sitt behandlingsanlegg for papir og restavfall ved Heggstadmoen i Trondheim med vår Branndeteksjon, Verifikasjon og Slukkeløsning som gir bedriften en unik mulighet til å få tidlig varsling og kunne starte egen effektiv slukking når en brann oppstår. Løsningen er i tillegg overvåket fra Onsite Security Vaktsentral som har full kontroll over deteksjon, verifikasjon og slukkeløsningen via fjernstyringer. Dette gir kunden en unik mulighet til å unngå at et branntilløp kan utvikle seg til en katastrofe, med de samfunnsmessige konsekvenser det kan få ved blokkert infrastruktur, evakuering av mennesker i nærområdet, lange driftsavbrudd og store økonomiske tap for selskapet og forsikringsselskapene.

Det er stor risiko for brann i gjenvinningsanlegg – særlig med økning av batteri i avfallet. NRK lagde nylig et innslag som diskuterer temaet