top of page

Kontaktperson

Veidekke-logo.jpg
Hoff_20161202_10_NIKON D610_edited.jpg

Ståle Solberg

Salg og vaktdrift
901 62 207

Da Veidekke tidligere gjentatte ganger har opplevd innbrudd og hærverk på deres byggeplasser, bestemte de seg for å bytte ut sine overvåkingsløsninger mot døgnbemannet overvåking fra Onsite Security.

VEIDEKKE ENTREPRENØR AVD. TRØNDELAG

300390250_1137229063552102_2318197157289422078_n_edited.jpg

Veidekke er Norges største entreprenør med ca. 8800 ansatte. I Trondheim er de ca. 250 ansatte, i tillegg til at de eier Grande Entreprenør på Verdal som har av ca. 220 ansatte. Veidekke Trøndelag er i dag spredd over hele fylket og bygger alt fra boliger, skoler, kulturhus, næringsbygg, asfaltlegging, veibygging og vedlikehold.

KUNDENS UTFORDRING

Veidekke har flere ganger opplevd innbrudd og hærverk på deres byggeplasser. Følger av dette er at utstyr og verktøy på arbeidsplassen har blitt skadet eller stjålet, som dermed fører til midlertidig stans og forlengelse av drift på området.

LØSNING

Veidekke har via Ramirent fått levert våre sikkerhetsløsninger innen byggeplassoveråking. Tjenesten blir tilknyttet vår døgnbemannede vaktsentral for å hindre innbrudd, tyveri og hærverk. Løsningen varsler umiddelbart i vår vaktsentral om noen tar seg inn på byggeplassen utenom arbeidstiden. Vekterne i vaktsentralen kan da se hva som skjer ved hjelp av avanserte kamera og bortvise uvedkommende ved å snakke til dem. Vi varsler politiet ved behov. Politiet prioriterer dette høyt da vi varsler om pågående hendelser og muligheten for å ta inntrengerne på fersk gjerning.

ERFARINGER MED TJENESTEN

Under oppstart har vi gitt Veidekke opplæring i systemet og sørget for jevnlig kontakt og oppfølging mellom bedriften og vaktsentralen. Bjørn Olav Berntsen er formann i Veidekke med ansvar for daglig drift av tømrer arbeider. Han forteller at opplæringen og kommunikasjonen mellom Onsite og Veidekke har ført til at løsningen har fremstått som problemfri etter installasjonen.

For kunden har den viktigste endringen vært at de vet at vaktsentralen alltid følger med på byggeplassen når de selv ikke er til stede på nettene og i helger. Dette er noe Berntsen uttrykker at de ansatte på byggeplassen også skryter av, da de alltid har det verktøyet de trenger når de kommer på jobb, da de ikke har noen innbrudd å vise til.

Etter installasjonen av våre løsninger får Veidekke varsling når noen tar seg inn på byggeområdet. I disse tilfellene har de enten blitt skremt bort av kommunikasjonsfunksjonen i overvåkingskameraet, hvor vaktsentralen har gitt dem tilsnakk, eller at politiet har blitt tilkalt. Ved slike situasjoner får også bedriften tilgang til både bilde og video av hendelsen i etterkant, noe Berntsen uttrykker er veldig gunstig.

- Ikke nøl. Dette er ett flott produkt og tjeneste som er kommet for å bli og anbefales på det sterkeste, forteller Formann Bjørn Olav Berntsen

- Ikke nøl. Dette er ett flott produkt og tjeneste som er kommet for å bli og anbefales på det sterkeste!

// Bjørn Olav Berntsen, Formann
300442907_3111561452429414_459796880205994734_n.jpg
bottom of page