top of page

Kontaktperson

Hoff_20161202_10_NIKON D610_edited.jpg

MØLANDSMOEN BILOPPHOGGING

Mørlandsmoen bilopphogging AS har drevet mottak for vrakbiler siden vrakpant ble innført i Norge i 1977. De består av 8 ansatte med lang og bred erfaring og selger hovedsakelig skrapjern og bildeler.

Ståle Solberg

Salg og vaktdrift

901 62 207

KUNDENS UTFORDRING

Mølandsmoen Bilopphogging har tidligere opplevd innbrudd på uteområdene på nettene, hvor organiserte grupper har demontert biler og stjålet bildeler og katalysatorer.
Uteområdet består også av kontainere som inneholder brennbar væske. Dette skaper en ekstrem brannrisiko dersom et branntilløp skulle oppstå.

LØSNING

Mølandsmoen bilopphogging har fått installert generell områdeovervåking tilknyttet vår døgnbemannede vaktsentral for å forhindre innbrudd og aktivitet på nettene og utenfor arbeidstid. Dersom noen tar seg inn på området utenfor arbeidstid, vil det umiddelbart si alarm til vaktsentralen som verifiserer sitasjonen og iverksetter nødvendige tiltak.

For å sikre brannrisikoen, har de også fått installert termiske kamera som detekterer varme på et tidlig tidspunkt, slik at det vil være mulig å kontrollere situasjonen. Denne løsningen er også tilknyttet vaktsentralen, og dersom varme detekteres vil vaktoperatørene kunne varsle både kunden og brannvesen om nødvendig.

For tidlig slukkeinnsats dersom en brann skulle oppstå, er de også utstyrt med vår brann-beredskapshenger 450L, for å tidlig kunne ta kontroll over en brann.

KUNDENS ERFARINGER

Ruben Heen Thorsen, salg og transport sjef og HMS ansvarlig erfarer at etter Onsite sine løsninger ble installert, behøver de ikke lengre bekymre seg for innbrudd og branntilløp. Dette uttrykker han er grunnet vår løsning med døgnbemannet overvåking som overvåker området når de ansatte har dratt hjem.

Etter installasjonen har de hatt et innbruddsforsøk, hvor overvåkingen fanget opp situasjonen og vaktsentralen tilkalte politi. Innbruddstyvene ble umiddelbart pågrepet, og rakk ikke å stjele eller ødelegge noe på området

- Vi trenger ikke lenger bekymre oss for innbrudd og brann da Onsite overvåker området 24/7. Dette er noe vi også anbefaler til andre bedrifter!

// Ruben Heen Thorsen - salg og transport sjef og HMS ansvarlig

bottom of page