.

Blogg

.
Her finner du nyheter og litt generell info om leveranser til noen av våre kunder.

NRK Dagsrevyen – Overvåking av returpunkt i Stavanger

Torsdag 19.april hadde NRK Dagsrevyen et innslag om problemer med forsøpling på returpunkt i Stavanger. For å få ned ulovelig forsøpling på returpunkter har Stavanger Kommune inngått samarbeid med oss, hvor vi fanger opp og hindrer ulovelig forsøpling. Se innslaget under:

Smart og praktisk overvåkingsenhet: Onsite Security har utviklet en overvåkingsenhet, en smart skapboks, som holder vakt over dine verdier hvert eneste sekund når du har behov for det. Boksen er utviklet i samarbeid med blant annet energiselskapet Lyse og er godkjent for montering i både stolpe og på vegg. Alt man behøver å gjøre er å henge den opp på egnet sted og sette i kontakten. Unik teknologi i boksen gjør at den vet hva som er forsøpling/hensetting eller forstår når du får ubudne gjester. Med umiddelbar varsling kan vi også gjøre tiltak med en gang.

Punktovervåkning: Enten du vil passe på dine maskiner, din verktøycontainere, portrom eller annet så passer vår enhet til oppgaven. Boksen er utviklet i samarbeid med bla. energi selskapet Lyse og er godkjent for plassering både i stolpe og på vegg. Alt man behøver å gjøre er å henge opp smartboksen på egnet sted og sette i kontakten – Våre vektere får varslingen, ser hva som foregår på stedet og gir umiddelbart klar tale via høyttaler i boksen eller de varsler umiddelbart politi eller andre relevante resurser.

Fjernbemannet returpunkt: Med denne unike overvåkingsenheten fjernbemanner vi med stort hell stadig flere returpunkt rundt om i landet. Vår oppgave er holde returpunktet rent og fritt for forsøpling, hensetting og skade. Dette har vist seg å være en meget effektiv måte og drifte returpunkt på. Målinger viser at problemet med forsøpling reduseres med utrolige 94% . Våre vektere får varsling ved henseting/forsøpling fra smartboksen, ser hva som skjer og henvender seg til publikum via høyttaler i boksen med henstilling om å rydde opp etter seg.

20.04.18
Les mer

NGIR

Nordhordland og Gulen Interkommunale Renovasjonsselskap (NGIR) valgte Onsite Security da de moderniserte sin gjenvinningsstasjon i Lindås kommune.

Stasjonen er områdeovervåket og brannsikret med Onsite Security løsning, som varsler umiddelbart i Onsite Security vaktsentral ved avvik som uønsket besøk, for høy temperatur og åpen flamme i masser og materialer. Alarmene verifiseres både visuelt og teknisk før aksjon igangsettes.

Siden er løsningen utvidet med 3 stk miljøstasjoner, Litleås, Manger og Mjåtveit.

Les mer

Vi vet med sikkerhet

Trussel fra inntrengere skremmer oss og har alltid gjort det. Derfor søker vi mennesker stadig etter solide og sikre måter å beskytte oss selv og våre verdier. Dessverre har elektroniske alarmsystemer og vekterløsninger frem til nå vært basert på varsling først etter at skaden har skjedd.

Vi i Onsite Security derimot ønsker å trygge våre kunder og deres verdier med unike sikkerhetsløsninger som sier ifra før trussel blir til virkelighet. Vi stopper inntrengere før de gjør skade som innbrudd, tyveri, hærverk og forsøpling, og oppdager brannfeller før det brenner.

Onsite Security står for innovative sikkerhetsløsninger som gir våre kunder sjansen til å hele tiden å ligge ett skritt foran, noe som er både trygt, effektivt og lønnsomt.

Ta kontakt

13.12.16
Les mer